Mama unei eleve de 17 ani de la Liceul Tehnologic din Voineşti a reclamat, luna aceasta, că în februarie fiica sa a fost violată în incinta şcolii unde învaţă, agresorii fiind patru băieţi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Pe numele suspecţilor au fost emise mandate de arestare preventivă. Trei dintre ei sunt cercetaţi şi într-un alt caz de viol în grup, petrecut în 8 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 10 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie, din Pucheni, cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale. Din investigaţiile efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, s-a constatat că, la începutul lunii februarie a.c., într-un liceu din localitatea Voineşti, o minoră, de 17 ani, ar fi fost agresată sexual şi ar fi fost constrânsă să întreţină acte de natură sexuală de către patru minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani”, informează, joi, Poliţia judeţeană Dâmboviţa. 
În ziua de 22 aprilie , minorul de 17 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în ziua următoare pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pe 23 aprilie instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă şi  pe numele celorlalţi trei minori, cu vârste de 15 şi 16 ani.
Cei trei erau deja arestaţi preventiv, din data de 9 aprilie, fiind cercetaţi tot pentru infracţiunile de agresiune sexuală, viol, tentativă de viol, complicitate la tentativă de viol şi complicitate la viol.
Timp de două zile la rând, în 28 şi 29 martie, cei trei, împreună cu un alt băiat, au violat o fată de 17 ani, într-o zonă izolată din satul Suduleni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.