Tehnicianul echipei Fiorentina, Vincenzo Italiano, a sărutat o jurnalistă, joi seară, după ce formaţia italiană a înscris al doilea gol la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiorentina s-a calificat, joi, în semifinalele Conference League, după o victorie muncită, 2-0 în prelungiri, în faţa formaţiei cehe Viktoria Plzeň.

După cel de-al doilea gol, al lui Cristiano Biraghi, antrenorul italian s-a întors spre o bancă pe care stătea Vanessa Leonardi, o jurnalistă de la Sky Sport, care avea o glugă pe cap.

Italiano i-a spus câteva cuvinte la ureche, înainte de a o săruta sub privirile discrete ale unei camere de luat vederi.

Sărutul a provocat o oarecare agitaţie de cealaltă parte a Alpilor, având în vedere că cei doi sunt căsătoriţi, şi nu unul cu celălalt, notează sofoot.com.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.