Atleta Bianca Ghelber s-a calificat, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce şi-a îndeplinit baremul la o competiţie de la Nairobi, unde a reuşit cea mai bună performanţă personală a sezonului la aruncarea ciocanului şi a obţinut medalia de argint. Ghelber a depăşit baremul de calificare la JO cu doar 6 centimetri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Continental Tour Gold Nairobi 2024, Bianca Ghelber a reuşit o aruncare de 74.06 metri, din a treia încercare, cu care a obţinut medalia de argint. Finala a fost câştigată de Janee Kassanavoid (SUA, 75.99 metri).

Dincolo de medalia de la Nairobi, pentru Bianca Ghelber rezultatul de sâmbătă, care este, totodată, şi cea mai bună performanţă personală a sezonului, reuşita atletei tricolore reprezintă calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Bianca Ghelber a depăşit baremul de 74 de metri cu doar 6 centimetri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.