Dispeceratul Naţional Salvamont România cere sprijinul populaţiei în cazul unei persoane care a plecat, în urmă cu 6 zile, din Piteşti, spunându-le prietenilor ca "pleacă pe munte" şi nu se ştie nimic despre el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salvamont România va solicita sprijinul privind eventuale informatii privind persoana din imagine care a plecat, acum 6 zile din Piteşti, spunându-le prietenilor că "pleacă pe munte" , fără nici un alt detaliu”, scrie Salvamont pe Facebook.

Potrivit salvatorilor, ”până în prezent nu ştie nimeni nimic de el”. ”Am aflat de la prieteni că şi-a cam vândut echipamentul de munte, deci fără sac de dormit, cort şi alte ce l-ar putea ajuta peste noapte. Orice info este binevenită, poate l-a văzut cineva pe undeva”, scrie Dispeceratul naţional Salvamont. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.